Zadnje novice

Strankam, poslovnim partnerjem in drugim interesentom želimo ponuditi kratke informativne izvlečke o dogajanju v našem podjetju.

V mednarodnem vrhu

Tudi v letošnjem letu se podjetje Prangl uvršča med najboljša podjetja na področju dvigal in delovnih ploščadi na mednarodni ravni.

Svetovno priznana strokovna revija "International Cranes and Specialised Transport« vsako leto objavi seznam največjih podjetij na področju delovnih dvigal na svetu. Z uvrstitvijo na 19. mesto je Prangl edini avstrijski predstavnik med 25 najboljšimi. V evropski primerjavi to pomeni vrhunsko sedmo mesto.

Pri letnem ocenjevanju revije "Kran & Bühne" (Dvigala in ploščadi) so parametri ocenjevanja drugačni. Vendar je slika podobna. Na nemško govorečem področju se podjetje Prangl uvršča med šest najboljših podjetij v segmentu delovnih dvigal.

V segmentu delovnih ploščadi je položaj podobno razveseljiv. Po zapisu revije »Kran & Bühne« (Dvigala in ploščadi) 6. uvrščena družba Prangl znova spada med elito Avstrije, Nemčije in Švice.

Ne nazadnje je to potrdila tudi strokovna revija "International Rental News" (Mednarodne novice na področju izposoje). Pri tej reviji vsako leto ocenjujejo največja podjetja za izposojo, pri čemer upoštevajo podjetja za izposojo na vseh področjih. S 35. mestom smo edini domači predstavnik med evropskimi podjetji.

Nagrada bautechpreis austria 2019

Sodobni klasik je v letu 2019 dočakal težko pričakovano deveto naklado. Vsaki dve leti gradbena panoga svoje najboljše projekte predstavi na ...

Vrhunski strokovnjaki žirije ocenjujejo prijavljene projekte v različnih kategorijah ter podeljujejo nagrade in priznanja.

Glavno nagrado za najbolj impresivno uporabo gradbenih strojev je letos znova prejela družba Prangl. S tem smo si to prestižno nagrado zagotovili že četrtič (v letih 2011, 2012, 2015 in 2019). Tokrat je bil nagrajen dvig letala na streho hotela v Gradcu.

Več o tej akciji lahko preberete v rubriki »Projekti meseca«.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.