Kontakt

PVS – Sistemi za narivanje

Sisteme za narivanje so uporabljali že pri gradnji piramid. Danes hidravlične sisteme za narivanje uporabljamo za premeščanje težkih bremen, kjer je na voljo malo prostora.  Najpogosteje se uporabljajo za nameščanje ali premeščanje industrijskih naprav, transformatorjev in proizvodnih strojev. Naši sistemi za narivanje so uporabni za delo na tleh ali na velikih višinah. Pri premoščanju jaškov ali delu na podlagah z nizko nosilnostjo obstaja možnost dodatne uporabe nosilcev in ogrodnih podpornikov. Hidravlični agregat na električni pogon omogoča uporabo sistema v zaprtih prostorih, brez kakršnihkoli pomislekov.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: PVS – Sistemi za narivanje

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.