Od lokalnega malega podjetja do enega evropskih kraljev panoge.

Kar se je začelo pred več kot 55 leti z oddajanjem dvigal v najem in prevozi težkega tovora, je danes visoko specializirano podjetje v panogi prevozov, dvigov in logistike, s 16 podružnicami v šestih državah in skupno skoraj 700 sodelavci, ki deluje po vsej Evropi.

Od leta 1965 služimo svojim strankam in poslovnim partnerjem. Z dolgoletnimi izkušnjami, najsodobnejšimi tehnologijami, ciljnim usposabljanjem sodelavcev in svetovanjem na najvišji ravni smo postali ugledno podjetje te stroke. Naša osebna prizadevanja so v skoraj 50 letih zgodovine privedla do združevanja kompetenc, vezanih na stranke, s tistimi, ki so vezane na določeno panogo. Tako lahko vsaki panogi nudimo potrebno strokovno znanje in kompetence. Od ustanovitve smo se razvili v evropskega akterja.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.