Kontakt

Specialna modularna konstrukcija

V kombinaciji z našimi žičnimi dvižnimi sistemi ali sistemi za narivanje, posebna modularna konstrukcija omogoča dvig tovora na predvideno višino brez potrebe po predhodni prisotnosti tovrstne konstrukcije na gradbišču. Posebna modularna konstrukcija prevzame vlogo premoščanja. Ta modularni sistem omogoča raznolike kombinacije posamičnih stebrnih segmentov in jeklenih nosilcev. Tako zagotavlja natančno namestitev tovora na vsaki višini. Z montažo pred začetkom uporabe povečate prilagodljivost, konstrukcija pa je v najkrajšem času pripravljena za uporabo.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: Posebna modularna konstrukcija

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.