Kontakt

PHP – Dvižni portali

Hidravlične dvižne portale uporabljamo povsod, kjer običajna mobilna dvigala zaradi omejenega prostora ne pridejo v poštev. Za potrebe dviganja tovorov v majhnih prostorih lahko kombiniramo hidravlične dvižne portale različnih dimenzij in dvižnih zmogljivosti. Naše dvižne portale sestavljajo najmanj po dve hidravlični dvižni napravi z možnostjo teleskopiranja, tirni sistem, nosilec in različne privezne točke. Za prečno premeščanje tovorov je možna dodatna montaža hidravličnih sistemov za narivanje na nosilce portalov. Tako zagotovimo natančno nameščanje dvignjenih tovorov.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: PHP –  Dvižni portali

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.