Kontakt

Nizkopodne polprikolice

Glavno področje uporabe nizkopodnih sedlastih polprikolic je prevoz gradbenih strojev, mobilnih nakladalnikov, čolnov, jeklenih in betonskih konstrukcij, ipd. Nakladalne površine z minimalnimi nakladalnimi višinami in vdolbinami za kolesa so na voljo v fiksni ali raztegljivi izvedbi (teleskopiranje). Odlične vozne lastnosti zagotavljata hidravlična izravnava osi oz. zračno vzmetenje. Hidravlično prisilno krmiljenje v kombinaciji z daljinskim upravljanjem vselej (tudi pri vzvratni vožnji) omogoča dobro manevriranje.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: Nizkopodne sedlaste polprikolice

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.