Iščete sanjsko službo? Veselimo se vaše prijave!

Želite poiskati in kar najbolje uporabiti svoje talente in prednosti? Z veseljem vam pomagamo pri izgradnji individualnih sposobnosti in vam tako omogočimo spremembe ter razvoj.

Proces zaposlovanja pri družbi Prangl je potekal zelo profesionalno. Od prvega trenutka naprej sem se počutil varnega, kot bi že bil del njihove ekipe.
Martin ProprentnerDigital Transformation Officer

Zaodrje

Naše sodelavke in sodelavci vas bodo popeljali na potovanje skozi poklicni vsakdanjik pri podjetju Prangl. Prepustite se navdihu!

Oblikujemo prihodnost!

Prepustite se navdušenju, ki vlada pri nas in si oglejte naša zanimiva delovišča. Za nekaj minut si oglejte svet z našimi očmi. Naš kratki videoposnetek nudi prvi vpogled v naš delovni portfelj.

1:40 min
Zakaj Prangl?
Okvirni pogoji
Timski duh
Možnosti
Razgovor za službo
Vzroki za sprejem
Prijavite se zdaj

Be Prangl

Našim sodelavcem nudimo perspektivo, kakovost in človečnost. Pri nas cenimo in priznavamo dolgoletne izkušnje ter pripadnost podjetju. 

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.