Prangl TV

V akciji: Film pove več kot tisoč besed. Gibljive slike vam omogočajo vpogled v naše delo – v obliki kratkega posnetka brez komentarja ali v podrobnejši obliki, kot projektni video s komentarjem.

December 2021
Dunajski muzej
Maj 2017
Generalni pregled (turnaround)
September 2008
Črpalna akumulacijska elektrarna Feldsee
November 2006
Sežigalnica smeti Flötzersteig

Brskaj & odkrij

PROJEKTNI VIDEOPOSNETKI

Če si želite ustvariti živo podobo o naši učinkovitosti, ste tukaj na pravem mestu. Naši projektni videoposnetki vam nazorno pokažejo, kaj znamo. Poglejte si to!

Storitev

Panoga

Žal ni najdenih rezultatov iskanja.

Promocijski video posnetki

Naša uspešnost je odvisna tudi od naše opreme. Nenehno jo posodabljamo. Spodaj je nekaj zanimivosti iz našega voznega parka.

Žal ni najdenih rezultatov iskanja.

ZAODRJE

Naše sodelavke in sodelavci vas bodo popeljali na potovanje skozi poklicni vsakdanjik pri podjetju Prangl. Prepustite se navdihu!

Oblikujemo prihodnost!

Prepustite se navdušenju, ki vlada pri nas in si oglejte naša zanimiva delovišča. Za nekaj minut si oglejte svet z našimi očmi. Naš kratki videoposnetek nudi prvi vpogled v naš delovni portfelj.

1:40 min
Zakaj Prangl?
Okvirni pogoji
Timski duh
Možnosti
Razgovor za službo
Vzroki za sprejem
Prijavite se zdaj
Vedno znova se veselimo video predstavitve uspelega projekta.
Christian PranglGeneralni direktor

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.