Zadnje novice

Strankam, poslovnim partnerjem in drugim interesentom želimo ponuditi kratke informativne izvlečke o dogajanju v našem podjetju.

Nagrade ESTA

Nagrade ESTA za odličnost se podeljujejo že vrsto let.

To nagrado organizira evropsko trgovsko združenje ESTA in je eden najpomembnejših dogodkov v sektorjih težkega transporta, najema dvigal, težkega tovora in najema delovnih ploščadi.

Vsako leto lahko podjetja prijavijo svoje projekte in razvoj v desetih kategorijah, ki jih nato oceni 12 neodvisnih strokovnih sodnikov iz različnih evropskih držav. Letos je na tekmovanju sodelovalo 67 podjetij – med njimi prvič v treh kategorijah tudi Prangl. Podjetje se je že v prvem letu uvrstilo med finaliste v dveh kategorijah (varnost in usposabljanje), kar nas spodbuja, da nadaljujemo po izbrani poti visoke kakovosti storitev.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.