Kontakt

Samovozni transportni moduli

Za prevoz težkih tovorov nudimo tudi samovozne module. Njihov hidrostatični pogon zagotavlja enakomerno vožnjo brez sunkov – tudi v najtežjih pogojih. Samovozni transportni moduli se uporabljajo pretežno pri gradnji elektrarn in povezanih naprav.  Priljubljeni so ne le za prevoz temveč tudi za natančno nameščanje velikih in težkih tovorov. Še večjo prilagodljivost nudi možnost vzdolžnega in prečnega kombiniranja modulov, ki zajema tudi priključitev negnanih osi modulov.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: Samovozni transportni moduli

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.