Zadnje novice

Strankam, poslovnim partnerjem in drugim interesentom želimo ponuditi kratke informativne izvlečke o dogajanju v našem podjetju.

Nagrada za izvoz 2020

Domači izvozniki prepričujejo z inovacijami in zavzetostjo. Vsako leto gospodarska zbornica Avstrije podeljuje nagrado najuspešnejšim.

Predsednik avstrijske gospodarske zbornice (WKÖ) Harald Mahrer in ministrica za gospodarstvo Margarete Schramböck sta odlikovala najuspešnejša izvozna podjetja v Avstriji. Z nagrado za izvoz se odlikujejo podjetja, ki so zaradi mednarodnega poslovanja nepogrešljiva za rast, blaginjo in zaposlitve v Avstriji.

»Avstrija ima veliko koristi od tega, da naši izvozniki razmišljajo zunaj okvirjev ter svoje prvovrstne proizvode in storitve uspešno prodajajo na mednarodnih trgih. Vsa nominirana podjetja so še enkrat pokazala, da odpornost pred krizami, inovativnost in mednarodna naravnanost na rast prinašajo veliko razliko. Tudi med krizo so naša mednarodna podjetja ostala na začrtani poti,« je povedal predsednik avstrijske gospodarske zbornice (WKÖ) Harald Mahrer.

Neodvisna strokovna žirija je ocenjevala več kot 200 nominiranih podjetij. Nagrade so podelili v šestih kategorijah. V kategoriji »Transport in promet« je bilo tokrat podjetje Prangl odlikovano z zlato nagrado za izvoz. Odlikovanje je nagrada za izjemno delo vseh zaposlenih iz podjetja Prangl.

Prangl, dobitnik nagrade, izvozna nagrada, zlato

2. mesto

... pri nagradi Constantinus Award. Odločitev je padla!

Pri nagradi Constantinus Award je v ospredju kakovost svetovanja na različnih področjih. Nagrade podeljujejo svetovalnim podjetjem in njihovim strankam. Po zaključku našega velikega projekta za blagovno znamko delodajalca "BePrangl" je bil ta vložen v kategoriji "Človeški viri, etika in družbena odgovornost podjetij (CSR)". 

Pod geslom "Močna podjetniška znamka postane nezamenljiva blagovna znamka delodajalca" smo skupaj s svetovalnim podjetjem XERO v zadnjih dveh letih vpeljali popolnoma nov, sodoben in inovativen program za razvoj osebja, ki smo ga poimenovali "BePrangl". Poleg številnih tem je osrednji del iniciative naš inkubator za izobrazbo in razvoj s certificiranimi inštruktorji iz lastnih vrst. 

Vrhunska strokovna žirija je naša prizadevanja nagradila. Projekt "BePrangl" je bil nagrajen z drugim mestom. Zelo se veselimo te izjemne potrditve. Na žalost je bila slavnostna podelitev nagrad zaradi pandemije koronavirusa odpovedana.

[Translate to SI:] Logo Constantinus Award

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.