Zadnje novice

Strankam, poslovnim partnerjem in drugim interesentom želimo ponuditi kratke informativne izvlečke o dogajanju v našem podjetju.

NajboljšI dobavitelji avstrije

Panožna revija "Solid" je ponovno vprašala: "Kdo so najboljši dobavitelji na področju gradbeništva?"

Vsako leto lahko bralci revije »Solid« izbirajo najboljše dobavitelje v gradbeništvu. Dobavitelje v različnih kategorijah (proizvodna kakovost, pravočasnost izvedb, servis in podpora za stranke, itd.) bralci ocenjujejo po sistemu »5 zvezdic«.

Ponovno se je družba Prangl uveljavila na področju »Gradbeni stroji« in se uvrstila med najboljših 10. Novo potrdilo naše strategije nudenja visokokakovostnih storitev.

Najprej varnost!

Za nas ni pomembna le varnost na gradbišču oz. na cesti.

Pred prihajajočo sezono prehladov in gripoznih obolenj opremimo vse sodelavce (v Avstriji in CEE) z zaščitnimi maskami Prangl. Zdravje in varnost naših sodelavcev sta za nas na prvem mestu. Prepričani smo, da s tem ukrepom najpomembneje prispevamo k zaščiti naše ekipe.

V mednarodenm vrhu

Družba Prangl se je ponovno uvrstila med najboljša podjetja na področju dvigal in delovnih ploščadi na mednarodni ravni.

Po zapisu strokovne revije »International Cranes« spada avstrijsko družinsko podjetje Prangl med najboljša podjetja s ponudbo dvigal in povezanih storitev na svetu. Z uvrstitvijo na 23. mesto je družba Prangl edini avstrijski predstavnik med 25 globalno najboljšimi podjetji. Letna ocena revije »Kran & Bühne« prikaže podobno sliko. Na nemško govorečem področju se podjetje Prangl uvršča med šest najboljših podjetij v segmentu delovnih dvigal.

V segmentu delovnih ploščadi je naš položaj prav tako razveseljiv. Po zapisu revije »Kran & Bühne« spadamo z uvrstitvijo na 8. mesto v sam vrh podjetij Nemčije, Avstrije in Švice.

Tudi revija »Access International« je upoštevala družbo Prangl, ki se je v globalni primerjavi uvrstila na 42. mesto.

Enkrat letno tudi strokovna revija »International Rental News« ocenjuje in razvršča globalno največja podjetja za najem mehanizacije, pri čemer se pri tej razvrstitvi upoštevajo najemni posli vseh vrst. Tudi tukaj se najde Prangl kot edini predstavnik Avstrije, in sicer na 38. mestu v evropski primerjavi.

Nagrada Constantinus Award

Največjo avstrijsko nagrado na področju svetovanja, knjigovodstva in IT-storitev podeljujejo od leta 2003.

Pri nagradi Constantinus Award je v ospredju kakovost svetovanja na področjih podjetniškega svetovanja, knjigovodstva in IT-storitev. Nagrade podeljujejo svetovalnim podjetjem in njihovim strankam. Nagrada se lahko podeli v več kategorijah. Uvrstitev podjetja na t. i. Cesto zmagovalcev je osnova za nominacijo pri nagradi Staatspreis Consulting. Podjetje XERO Qualitätsmanagement GmbH že vrsto let spremlja podjetje Prangl pri najrazličnejših projektih. Tokrat smo sodelovali v kategoriji "Človeški viri, etika in družbena odgovornost podjetij (CSR)", ugledna strokovna žirija pa nas je nemudoma nominirala.

Pod geslom "Močna podjetniška znamka postane nezamenljiva blagovna znamka delodajalca" smo skupaj s podjetjem XERO v zadnjih dveh letih vpeljali popolnoma nov, sodoben in inovativen program za razvoj osebja, ki smo ga poimenovali "BePrangl". Ta program vsebuje vznemirljive nove oblike za zaposlene in določa jasne strukture, v prihodnost naravnane procese za človeške vire ter uravnoteženo ravnovesje med delom in življenjem. Osrednji del iniciative je naš inkubator za izobrazbo in razvoj s certificiranimi inštruktorji iz lastnih vrst.

S tem paketom ukrepov je management zaposlenim dal obljube, ki jih bo vsekakor izpolnil. Zaupanje, ugled in spoštovanje tvorijo temelj sodelovanja v našem podjetju. In prav na teh vrednotah temelji tudi naša znamka delodajalca "BePrangl".

ALC 2019

Že 21. so najboljša avstrijska podjetja prejela nagrado ALC »Austria's Leading Companies«.

Na osnovi posebej razvitega sistema kazalnikov udeležence ocenjujejo časopis die Presse, revizijska družba PwC Österreich in portal KSV1870. Iz tega izhaja pomembna razvrstitev domačih podjetij, ki velja kot »Oskar avstrijskega gospodarstva«.

Družba Prangl sodeluje od samega začetka. Na Dunaju smo tokrat zasedli 20. mesto. V celotni Avstriji se uvrščamo med 100 najboljših podjetij. izziv uvrstitve med vodilna podjetja Avstrije – ALC je sprejelo skupno skoraj 400 podjetij.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.