Kontakt

Transporter lopatic vetrnih turbin (VT)

Če gre za prevoz lopatic vetrnih turbin ali za delovišča v hribih in gozdovih, je naš transporter za lopatice vetrnih turbin prava oprema. Kjer običajni tovornjaki ne zmorejo več, pride prav samovozna naprava s pripravo za prevoz lopatic vetrnih turbin. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji in posebnim delovnim karakteristikam je edinstvena v svojem razredu na mednarodni ravni. Naš posebni transporter je najprimernejši za prevoz zelo velikih in težkih lopatic vetrnih turbin.  Do 25 t zmore brez težav, kar je posebnost v svetovnem merilu. Njegova adapterska prirobnica je uporabna za vse tipe lopatic vetrnih turbin, zato je naš transporter izredno prilagodljiv.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: Transporter lopatic vetrnih turbin (VT)

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.