Kolofon

Prangl Gesellschaft m.b.H.

Josef-Prangl-Straße 8
A-1230 Wien

T: +43 (0)5 0995
F: +43 (0)5 0995 - 11033

E: office@prangl.at 

Registrska št. podjetja: 126986 w / HG Wien 
ID za DDV: ATU 19101308

Članstvo v WKO NÖ, OÖ, K, ST, TI
Oddajanje gradbenih strojev in naprav
Prevoz blaga v cestnem prometu

Podrobne informacije na: wko.at


Podatkovni listi

Podatkovne liste, ki so na voljo za prenos v PDF-formatu, je pripravilo podjetje TDKv - Dienstleistungen für Kranvermieter, & Arbeitsbühnenvermitter, Tabellbücher für Kranvermieter, Mietkataloge für Arbeitsbühnenvermieter, Bad Meinberger Straße 1, D-32758 Detmold, www.TDKv.com


Navodila za uporabo 

Vsebine na spletni strani www.prangl.com in www.prangl.at so avtorsko zaščitene.  Vsakršna pridobitna uporaba je dovoljena samo po predhodnem pisnem soglasju s strani družbe Prangl. Izjema je zasebna, nepridobitna uporaba.


Opombe pravnega značaja

Vsebina te spletne strani je zgolj splošno informativna. Za pravilnost, popolnost in aktualnost objavljenih podatkov ne prevzemamo nobene odgovornosti.
Spletna stran vsebuje tudi povezave do zunanjih spletnih strani. Na obliko in vsebino takih spletnih strani ne moremo vplivati in zato tudi ne prevzemamo nobenega jamstva ali odgovornosti zanju.


Google Analytics

»Ta spletna stran uporablja Google Analytics, službo za spletno analizo korporacije Google Inc. (Google) Google Analytics uporablja t. i.  piškotke, tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in tako omogočajo analizo vaše uporabe te spletne strani. Informacije o vaši uporabi te spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), ki jih zberejo piškotki, so prenesene na Googlov strežnik v ZDA, kjer so tudi shranjene. Google bo te podatke uporabljal za oceno vaše uporabe te spletne strani, izdelavo poročil o aktivnostih na spletni strani za upravljavca spletnega mesta in za izvajanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo te spletne strani in interneta. Prav tako bo Google po potrebi te podatke posredoval tretjim osebam, če je to predpisano z zakonom ali če tretje osebe po naročilu Googla obdelujejo zadevne podatke. Google v nobenem primeru ne bo vašega IP-naslova povezal z drugimi Googlovimi podatki. Prenos piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vašega brskalnika; vendar pa vas opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani Googla na zgoraj opisani način in v zgoraj navedene namene.«


Uporaba Facbookovih vtičnikov 

Na teh spletnih straneh se uporabljajo vtičniki družabnega omrežja facebook.com, ki ga vodi družba Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (»Facebook«). Če prek naše spletne strani prikličete spletne strani s takim vtičnikom, se vzpostavi povezava do strežnikov Facebooka, vaš brskalnik pa zadevni spletni strani sporoči vašo aktivnost s prikazom vtičnika. S tem Facebookov strežnik prejme obvestilo o tem, katere spletne strani ste obiskali prek naše spletne strani. Če ste pri tem prijavljeni v svoj FB-profil, bo Facebook te podatke povezal z njim. Pri uporabi vtičniških funkcij (npr. s klikom na »Všeč mi je«, objavo komentarja) so tudi ti podatki povezani z vašim FB-računom, kar lahko preprečite samo z odjavo iz Facebooka pred uporabo vtičnika. Podrobne informacije o zbiranju in uporabi podatkov s strani Facebooka, o vaših zadevnih pravicah in možnostih zaščite vaše zasebnosti najdete v Pravilniku o varstvu podatkov na spletni strani Facebooka.


Generalni direktor:

Mag. Christian Prangl

PodjetjeDržavaID za DDV
Prangl Familien-PrivatstiftungAvstrija 
Prangl Holding Ges.m.b.H.Avstrija 
Prangl Gesellschaft m.b.H.AvstrijaATU19101308
Prangl Immobilien Ges.m.b.H.AvstrijaATU56941028
Toman Schwertransporte und Kranverleih GmbHAvstrijaATU15415209
Prangl Hungaria KftMadžarskaHU10862089
Prangl Immobilien Hungaria KftMadžarskaHU13999773
Prangl Slovenija d.o.o.SlovenijaSI68323573
Prangl Immobilia d.o.o.SlovenijaSI71640827
Prangl Hrvatska d.o.o.HrvaškaHR79265820543
Prangl Immobilien Slovakia s.r.o.SlovaškaSK2022419839
PRANGL d.o.o.Bosna in Hercegovina202772110002
Prangl Srbija d.o.o.Srbija21827240

 

Koncept in oblikovanje

MMCAGENTUR für digitale Kommunikation GmbH
Kaiserin Elisabeth-Straße 1
A-2340 Mödling
www.mmcagentur.at

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.