Naša vizija

Visokoleteče cilje lažje dosežemo z zanesljivimi partnerji.

Premik oseb in tovorov je naš vsakdanji posel. Naša osrednja dejavnost obsega oddajanje mobilnih dvigal in delovnih ploščadi v najem ter izvajanje posebnih prevozov in premeščanja težkih tovorov. Na teh področjih zagotavljamo rešitve po meri z obsežno paleto storitev na enem mestu. Z našo uveljavljeno strokovnostjo vsak dan poiščemo najboljšo rešitev – na vseh področjih našega delovanja. Ker smo družinsko podjetje z mednarodno dejavnostjo, so v središču naše pozornosti varnost, zanesljivost in učinkovita poslovna partnerstva. Trajnost in s stiskom roke potrjena kakovost nista le prodajni puhlici temveč vodilo našega dela – iz dneva v dan. Gospodarnost je vaš cilj, ustrezna storitev je naša rešitev.

KAR JE POMEMBNO!

REŠITVE PO MERI

Naš moto: Individualno namesto povprečno.

Za vas razmišljamo v drugačnih dimenzijah in ustvarjamo individualne koncepte za vsako predstoječo nalogo. Zato so naše rešitve raznolike in inovativne, nenazadnje oz. pred vsem pa tudi gospodarne. Obsežno svetovanje in odlična podpora za stranke sta v središču naših prizadevanj.
VSE NA ENEM MESTU

Vse na enem mestu za vaš projekt.

S storitvami iz našega obsežnega portfelja lahko sami pokrijemo vse bistvene dele , torej celotno logistično verigo, vašega projekta. Pri vsem tem boste imeli le eno kontaktno osebo. Tako preprečujemo morebitne težave, povezane z vmesniki.
VARNOST

Safety First: Predvidevanje je dolžnost.

Varnost in zdravje zavzemata vse pomembnejšo vlogo v sodobnem svetu dela. Pri nas je varnost pri delu na prvem mestu. Nikoli ni gospodarnost pomembnejša od dobrobiti naših sodelavcev. Kot po SCCP in ISO 45001-certificirano podjetje živimo varnost.
TRAJNOSTNOST

Odgovorno v prihodnost.

Trajnostno ravnanje je danes pomembnejše kot kadarkoli prej. Kot družinsko podjetje se tega še kako zavedamo. Naša prizadevanja so usmerjena v zaščito virov. Prav tako negujemo trajnostne odnose z našimi strankami, dobavitelji in deležniki.
STROKOVNOST

S strokovno kompetentnimi sodelavci do uspeha.

Za vas želimo biti hitri, prilagodljivi, ustvarjalni in učinkoviti. To omogoča ustrezna strokovna usposobljenost naših sodelavcev. Tako je pri nas bistvenega pomena, da so naše ekipe – naj gre za svetovanje, načrtovanje ali izvedbo – vedno na tekočem z dogajanjem v stroki.
ZAUPANJE V KAKOVOST

Kar obljubimo, tudi izpolnimo.

Zaupanje v kakovost za nas ni le splošnica. V 50 letih obstoja podjetja smo dokazali, da se lahko naše stranke vedno zanesejo na nas. Kar obljubimo, tudi izpolnimo.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.