Kontakt

Inženiring

Poleg raznolikega portfelja storitev, zaokrožajo našo strategijo osredotočenosti na stranko visoko specializirani oddelki za načrtovanje (z najsodobnejšo CAD programsko opremo).

Že v zgodnji fazi načrtovanja vas z veseljem podpremo s študijami in preskusi izvedljivosti. Prej, kot je v načrtovanje vključen specialist za dviganje, transport in logistiko, toliko bolj gladko poteka dejanska izvedba. Na osnovi naših dolgoletnih izkušenj lahko izdelamo edinstven koncept za vsako nalogo, ponudimo alternativne rešitve in svetujemo glede celotnega poteka izvedbe. Zato pred začetkom projekta ugotavljamo specifične zahteve. S tem izboljšamo potencial ustvarjanja vrednosti in vam pomagamo zagotoviti konkurenčno prednost že v fazi načrtovanja.

Naj gre za načrt dviganja ali študijo prevozne poti, natančno načrtovanje in priprava posamičnih projektov sta za nas prav tako samoumevna kot uspešna izvedba. Naši izkušeni strokovnjaki za logistiko za vsak projekt podrobno preverijo vsakokratne specifične zahteve in pripravijo koncept z optimalnim pristopom. Naši načrti temeljijo na večkratnih ogledih gradbišč oz. delovišč in  možnih prevoznih poti. Pri študijah izvedljivosti dvižnih del moramo biti pozorni na dejavnike bistvenega vpliva, kot so obremenitev tal, dosegi/razdalje, moteči robovi ipd. Pri študijah prevozne poti je treba temeljito preveriti primernost infrastrukture in naše opreme. V naših oddelkih za načrtovanje, s posebej za to narejenim programom dodatno izvajajo simulacije radija zavoja ovinka in potekov prevoza. Tudi kočljive prehode lahko analizirajo na milimeter natančno. 

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.