Kontakt

Kombinacije za prevoz težkih tovorov

Za cestni prevoz težkega tovora s posledično visokimi osnimi obremenitvami so na voljo raznolike kombinacije modulov s tehnologijo nihajnih osi. Ti modularni sistemi nudijo skorajda neomejene možnosti uporabe. Posamične module je mogoče kombinirati vzdolžno in prečno. Dopolnilno so na voljo različne izvedbe nizkopodnih mostnih priklopnikov in (pol)priklopnikov za višinsko optimiziran prevoz stebrnih segmentov vetrnih turbin. Kombinacije za prevoz težkih tovorov lahko vključujejo priklopnike ali polpriklopnike.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: Kombinacije za prevoz težkih tovorov

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.