Naš način zahvale

Kako lahko podjetje piše svojo zgodbo o uspehu več desetletij?
S trdno obljubo naše znamke nasproti našim strankam in z odlično ekipo sodelavk ter sodelavcev. Kajti v njih tičijo inovativnost, ustvarjalnost in strokovnost, s katerimi se uveljavljamo na trgu. S produkti naše delodajalske znamke »Be Prangl« se vsak dan zahvalimo svojim sodelavcem.

  • Work Life Balance
  • Socialne ugodnosti

»Od 9. h do 5. h« je bilo včeraj. Živimo tukaj in danes in mislimo na prihodnost.

Humani pogoji za delo

Zato si vedno prizadevamo za strankam in sodelavcem prilagodljivo organizacijo dela.

Z našim prilagodljivim modelom delovnega časa ustvarjamo najboljše okvirne pogoje, da lahko izpolnimo zahteve za naše različne oddelke in obenem upoštevamo osebne potrebe naših sodelavk in sodelavcev.

Najbolj všeč so mi naše obletnice in prilagodljivi model delovnega časa, saj mi omogoča ravnovesje med službo in zasebnostjo.
Alexandra FleischerUpravljanje zdravja, varnosti, okolja in kakovosti (HSEQ)

Dobro počutje naših sodelavcev nam je pomembno. To ni le splošnica, saj to tudi izkazujemo s privlačnimi socialnimi ugodnostmi.

Mobilno delo

Po dogovoru z nadrejeno osebo nudimo našim zaposlenim možnost dela od doma, delno ali v celoti.

Parkirna mesta

Živce in čas lahko pri nas prihranite že zjutraj: S parkirnimi mesti na območju podjetja vam ostane več časa za pomembne stvari.

Dva dodatna dneva dopusta

Kot družinsko podjetje cenimo 24. in 31.12. kot zelo pomembna dneva. Zato ta dva dneva podarjamo tudi našim sodelavcem in njihovim družinam.

Skupne aktivnosti

Podpiramo skupne izlete, smučarske dneve in druge zabavne aktivnosti s sodelavkami in sodelavci.

Družinski dnevi

Partnerji in otroci dobrodošli! Enkrat letno se nam ob dobri hrani in različnih aktivnostih v podjetju pridružijo tudi naše družine.

Šport in zdravje

Po službi v trenerko: Naj gre za poživljajoče treninge v naših podružnicah ali tekaške prireditve – Pranglova ekipa je gotovo zraven!

Delovna obleka

Operativnim sodelavcem zagotavljamo profesionalna delovna oblačila, za katera uredimo tudi čiščenje.
Naši prostovoljni socialni prispevki so najboljša podlaga za uspešno delo in doživetje naše skupnosti.
Martin Wolfsgruber-Stügervodja prodaje, notranja služba

Zaodrje

Naše sodelavke in sodelavci vas bodo popeljali na potovanje skozi poklicni vsakdanjik pri podjetju Prangl. Prepustite se navdihu! 

Oblikujemo prihodnost!

Prepustite se navdušenju, ki vlada pri nas in si oglejte naša zanimiva delovišča. Za nekaj minut si oglejte svet z našimi očmi. Naš kratki videoposnetek nudi prvi vpogled v naš delovni portfelj.

1:40 min
Zakaj Prangl?
Okvirni pogoji
Timski duh
Možnosti
Razgovor za službo
Vzroki za sprejem
Prijavite se zdaj

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.