Kontakt

PLH – Žični dvižni sistemi

Če gre za dvig težkih bremen, premagovanje velikih dvižnih višin ali za projekte, pri katerih bi običajna mobilna dvigala presegla svoje fizikalne omejitve, nudimo cenovno ugodno rešitev: žične dvižne sisteme. Žične dvižne sisteme sestavljajo krmilna enota, hidravlični agregati, žične dvižne naprave, žice in privezne točke. Glede na delovno nalogo je na voljo dodatna oprema. Žične dvižne sisteme je mogoče kombinirati z drugimi sistemi za premeščanje blaga. Z dodatno uporabo sistema za narivanje je, poleg dviga in spusta tovora, omočeno tudi njegovo horizontalno premeščanje. Če ni na voljo ustrezna jeklena konstrukcija za postavitev žičnega dvižnega sistema, je možna postavitev prilagodljivega jeklenega ogrodja.

Navedeni podatkovni list služi samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: PLH – Žični dvižni sistemi

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.