Kontakt

Transporterji tirnih vozil

V Avstriji imamo edinstveni sistem za prevoz tirnih vozil. Nakladanje poteka prek posebej za ta namen izdelanih naležnih ramp. Nizka nakladalna višina in posledično položen vzpon omogočata enostavno nakladanje in razkladanje tirnih vozil s pomočjo vitla. Sistem je na voljo kot priklopnik ali polpriklopnik in omogoča nastavitev dolžine glede na dolžino vagona. Izjemno nizke nakladalne višine mostnih priklopnikov za visoke tovore omogočajo enostaven prevoz tirnih vozil z višino nad 4 m.

Navedeni podatkovni list služi samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: Transporterji tirnih vozil

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.