Kontakt

Mobilne tovorne ploščadi

Posebej uporabne so mobilne (samovozne) tovorne ploščadi povsod, kjer je treba premeščati težke in nedeljive tovore v težavnih prostorskih razmerah. Gladko zmorejo vsakršni tovor do maksimalne koristne obremenitve 120 t. Izjemno natančno manevriranje ploščadi zagotavlja možnost 360-stopinjskega vrtenja in pomikanja v vse smeri. V kombinaciji s kompaktnimi dimenzijami je zagotovljena njena optimalna okretnost. Hitro pripravljena za uporabo in izjemno stabilna ploščad zaokroža prednosti naših mobilnih tovornih ploščadi.

Navedeni podatkovni listi služijo samo za pregled. Za podrobne tehnične informacije se obrnite na vašega pristojnega skrbnika, eno naših podružnic ali uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani.

Podatkovni list: PTP – Mobilne tovorne ploščadi

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.