December 2015

Svetovni Pokal FIS

Ob koncu leta sta v Lienzu potekali slalomska in veleslalomska tekma za svetovni pokal FIS v ženskem smučanju. Prangl je sodeloval v živo.
Država:Avstrija
Kraj:Lienz
Obdobje:december, 2015
Skrbnik:Franz Sucek

Izziv

Naročilo na osnovi rednega sodelovanja

Že desetič je bila Pranglova ekipa soodgovorna za številne odlične TV-posnetke, ki nastanejo vsako leto, ko se cirkus svetovnega pokala v alpskem smučanju ustavi v vzhodni Tirolski. Zaradi dolgoletnega sodelovanja je radiotelevizijska hiša ORF tudi tokrat zaupala opremi družbe Prangl.

Naša rešitev

Smučarski spektakel v Lienzu

Pred dvema letoma sta se tekmi na hribu Schlossberg v Lienzu – zahvaljujoč zmagi Anne Fenninger in Marlies Schild – razvili v popolno zmagoslavje Avstrije. Tudi tokrat smo upali na uspehe domače ženske smučarske ekipe pri borbi za točke svetovnega pokala v slalomu in veleslalomu. Žal se v l. 2015 nismo mogli veseliti zmag domačih najboljših smučark. Da so ljubitelji smučanja lahko tekmi spremljali in navijali iz naslonjačev, pa je bila nenazadnje zasluga družbe Prangl.

V ciljni areni – z delovne ploščadi na tovornjaku

Z delovno ploščadjo na tovornjaku (dvižna višina 46 m) so milijoni gledalcev lahko odlično videli ciljno areno. Ker je ploščad dovolj velika, je lahko v zračnih višinah odlično prenesla vso opremo ORF-a. Z zglobno izvedbo in splošno prilagodljivostjo je omogočala doseganje različnih višin in položajev ter različne nastavitve in usmeritve kamere. Družba Prangl pa dodatno nudi tudi posebno držalo in priključke za velike televizijske kamere.

S Pranglom v središču pozornosti

Za podajo naročila družbi Prangl pa niso bili odločilni le tehnični pogoji. Zaradi mnogih skupnih televizijskih prenosov se je razvilo odlično partnersko sodelovanje med družbo Prangl in ORF-om. Našim strokovnjakom so posebnosti tako zahtevnih televizijskih prenosov dobro znane, zato lahko snemalnim ekipam nudijo podporo in pri tem jamčijo za gladek potek prenosa. S tem smo skupaj ustvarili vzdušje, v katerem se lahko vsi udeleženi osredotočijo na svoje strokovno področje. In to se seveda pozna na odličnih prenosih in posnetkih v produkciji ORF-a.

Kjer se dogaja šport, je v akciji tudi Prangl.
Franz Sucekprodaja/svetovanje

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.