Naše kompetence

Naše poslanstvo se glasi: »Premikamo vaš svet!« Naš vsakdanji posel je premikanje ljudi in tovorov. Zahvaljujoč zaupanju naših strank smo postali eno vodilnih podjetij v tej panogi na mednarodni ravni.

Novice
SISTEM VODENJA

Celotna skupina podjetij je z odliko opravila rutinsko recertifikacijsko presojo našega integriranega sistema vodenja (IMS).

Preberite več
Videoposnetki
Izvedite več

Pustite se navdihniti in si oglejte, kako poteka naše vsakdanje delo.

Izvedite več
Revija podjetja
Preberite več
Projekt meseca
Montažna hiša
April 2022
Montažna hiša

Pranglovo dvigalo v akciji: v Spodnji Avstriji se družina veseli svoje čisto nove montažne hiše.

×

Naša vizija

Ker smo družinsko podjetje z mednarodno dejavnostjo, so v središču naše pozornosti varnost, zanesljivost, trajnostnost in učinkovita poslovna partnerstva. Na teh temeljih ustvarjamo celostne rešitve po vaši meri na enem mestu.

Naše stranke nam zastavljajo vedno nove izzive. Skupaj poiščemo cenovno optimizirane rešitve, ki v praksi brezhibno delujejo.
Christian PranglGeneralni direktor

V NAJEM ODDAJAMO NAJSODOBNEJŠE STROJE -
ZA VELIKE IN MALE PROJEKTE!

Družba Prangl je specialist za velika gradbišča. Za vaš projekt nudimo celotno paleto naše opreme. Dodatno vam naša izkušena ekipa za inženiring nudi od načrtovanja, prek študij prevozne poti, pa vse do izdelave celostnega koncepta za vaš projekt.

Zanesljiv partner pa nismo le pri delu na velikih gradbiščih. Naši stroji so seveda na voljo tudi za majhne javne ali zasebne projekte. Vedno si prizadevamo za najboljšo rešitev. Naj gre za pleskarska dela, obrezovanje dreves, namestitev bazena ali karkoli podobnega.

Lokacije
Hiter odziv in prilagodljivost – s 16 lokacijami smo vedno v vaši bližini.
  • {{ location.title }}
  • {{ branch.title }}

Naše panoge

Težki tovori potrebujejo močne partnerje. Obsežni portfelj naših storitev krije potrebe številnih panog, ki imajo en skupni cilj:  enostavno in hitro izvedbo projektov brez tveganja.

Lokalne novice

17.09.2021
PRANGL na MOS in nagradna igra

Ste že videli in doživeli delovanje naših dvigal v živo?

S svojo mogočnostjo vedno znova navdušijo gledalce, žanjejo občudujoče poglede in so priljubljen motiv za fotografiranje. Skupaj z našo ekipo jih…

Arhiv lokalnih novic

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.