Lokalne novice

Kaj je novega? Odkrijte tukaj aktualne novice po državah. 
Tu ste na pravem mestu: Z enim klikom do najzanimivejših lokalnih projektov in novic.

Naše slovensko podjetje Prangl smo preimenovali v Prangl Slovenija d.o.o.

Slovenija v imenu podjetja Prangl

Verjeli ali ne, podjetje Prangl je v Sloveniji prisotno že skoraj dve desetletji! Še sami kar težko verjamemo, kako hitro je minil ta čas.

Novo leto je že pregovorno priljubljen in dobrodošel čas za takšne in drugačne spremembe. Zato čisto na začetku leta 2023 eno pomembno spremembo oziroma novost uvajamo tudi pri nas. Naše slovensko podjetje Prangl d.o.o. smo namreč preimenovali v Prangl Slovenija d.o.o.

Seveda pri sodelovanju z našimi novimi in že obstoječimi rednimi strankami novo ime ne predstavlja nobene spremembe ali težave, smo pa člani slovenske Prangl ekipe vsekakor zelo ponosni na to, da izvirno avstrijsko podjetje zdaj v nazivu nosi tudi ime naše države in domovine.

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.