Oktober 2015

Avstrijski Top Model

Družba Prangl kot ugledni statist v epizodi aktualne sezone Avstrijskega Top Modela.
Država:Avstrija
Kraj:Dunaj
Obdobje:oktober, 2015
Skrbnik:Andreas Wagner

Izziv

Lebdenje kandidatov s Pranglom

Tudi letos iščejo Melanie Scheriau, Michael Urban, Papis Loveday in Bianca Schwarzjirg najlepši obraz Avstrije. Od sredine septembra se za zmago bori 20 kandidatov (oz. kandidatk). Za enega od številnih izzivov je družba Prangl nudila delovno ploščad in s tem postavila dekleta in fante na dodatno preizkušnjo.

Naša rešitev

Delovna ploščad za Top Model

Za 5. epizodo Avstrijskega Top Modela so si producenti kanala Puls 4 izmislili nekaj posebnega: kandidatke in kandidati za Top Model so se morali po vrveh spustiti na oder in pri tem pokazati svoje najboljše poze. Nosilno vlogo je pri tem odigrala električna zglobna delovna ploščad z dvižno višino 17 m. Z njo smo dvignili kandidate, preden so se na oder spustili po vrveh. Zaradi te vloge »rumenega Top Modela« iz hiše Prangl preprosto ni bilo mogoče spregledati.

Tako lepega razgleda v gradbeništvu nimamo prav pogosto.
Andreas Wagnerprodaja/svetovanje

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.