Naše kompetence

Naše poslanstvo se glasi: »Premikamo vaš svet!« Naš vsakdanji posel je premikanje ljudi in tovorov. Zahvaljujoč zaupanju naših strank smo postali eno vodilnih podjetij v tej panogi na mednarodni ravni.

Novice
Nagrade ESTA

Nagrade ESTA za odličnost se podeljujejo že vrsto let.

Preberite več
Videoposnetki
Izvedite več

Pustite se navdihniti in si oglejte, kako poteka naše vsakdanje delo.

Izvedite več
Revija podjetja
Izdaja 01/2024
Projekt meseca
Iz vode...
Februar 2024
Iz vode...

Prangl je dobil naročilo, da prepelje barke in čoln za poglabljanje dna s Koroške na Tirolsko.

×

Naša vizija

Ker smo družinsko podjetje z mednarodno dejavnostjo, so v središču naše pozornosti varnost, zanesljivost, trajnostnost in učinkovita poslovna partnerstva. Na teh temeljih ustvarjamo celostne rešitve po vaši meri na enem mestu.

Naše stranke nam zastavljajo vedno nove izzive. Skupaj poiščemo cenovno optimizirane rešitve, ki v praksi brezhibno delujejo.
Christian PranglGeneralni direktor

V NAJEM ODDAJAMO NAJSODOBNEJŠE STROJE -
ZA VELIKE IN MALE PROJEKTE!

Družba Prangl je specialist za velika gradbišča. Za vaš projekt nudimo celotno paleto naše opreme. Dodatno vam naša izkušena ekipa za inženiring nudi od načrtovanja, prek študij prevozne poti, pa vse do izdelave celostnega koncepta za vaš projekt.

Zanesljiv partner pa nismo le pri delu na velikih gradbiščih. Naši stroji so seveda na voljo tudi za majhne javne ali zasebne projekte. Vedno si prizadevamo za najboljšo rešitev. Naj gre za pleskarska dela, obrezovanje dreves, namestitev bazena ali karkoli podobnega.

Lokacije
Hiter odziv in prilagodljivost – s 17 lokacijami smo vedno v vaši bližini.
  • {{ location.title }}
  • {{ branch.title }}

Naše panoge

Težki tovori potrebujejo močne partnerje. Obsežni portfelj naših storitev krije potrebe številnih panog, ki imajo en skupni cilj:  enostavno in hitro izvedbo projektov brez tveganja.

Lokalne novice

06.01.2023
Naše slovensko podjetje Prangl smo preimenovali v Prangl Slovenija d.o.o.

Slovenija v imenu podjetja Prangl

Verjeli ali ne, podjetje Prangl je v Sloveniji prisotno že skoraj dve desetletji! Še sami kar težko verjamemo, kako hitro je minil ta čas.

Novo leto…

Arhiv lokalnih novic

Piškotki

Ta spletna stran uporablja tehnično nujno potrebne piškotke. Za prikaz videoposnetkov potrebujemo vaše soglasje za prenos funkcionalnih piškotkov. Z vašim privoljenjem v prenos funkcionalnih piškotkov zajemamo anonimizirane podatke o uporabniškem vedenju, da bo naša spletna stran prijaznejša uporabnikom. Za več informacij kliknite našo Izjavo o varstvu podatkov.